medicinale cannabis     behandelingen    ademhalings-therapie   massages  over    contact

Over Liesbeth van Rootseler

Ik stel me op deze pagina graag aan je voor!Liesbeth van Rootseler - Namasté

Sinds 1989 ben ik yoga docente en van daaruit ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen in heldervoelend en helderwetend zijn, magnetiseren, ademhalings-therapie. In 1999 ben ik mijn eigen praktijk, Yoga en BIO Schoonheidssalon Namaste, begonnen. Afgelopen jaren ben ik mij meer gaan richten op magnetiseren, ademhalings-therapie en spiritualiteit.


Ik ben dus geen standaard schoonheidsspecialist waar de focus vaak alleen ligt op het uiterlijk.
Ik werk en denk in mijn praktijk vanuit een holistische leer. Een leer die voortkomt uit de Ayurveda waar bij ieder mens uniek is en bestaat uit lichaam, ziel en geest.


Er is geen betere manier om de weldaad van Weleda producten te ervaren dan via een behandeling. Vanzelfsprekend worden hierbij enkel 100% natuurlijke Weleda-producten gebruikt die helemaal worden afgestemd op jouw behoefte, mindset en huidbeeld.


Ik werk uitsluitend met mijn handen, gebruik dus geen apparaten. Maar stimuleer het zelf-herstellend vermogen van de huid met de kracht van aanraken in combinatie met de unieke werking van Weleda producten.


Ik werk sinds 1989 met de producten van Weleda, eerst als zwangerschapsyoga docent voor de baby-massages en ayurveda massages en sinds 1999 in mijn Praktijk Schoonheidssalon Namaste.

Weleda producten
Stomen Namasté SchoonheidssalonWanneer je voor een behandeling in mijn praktijk komt, dan is een persoonlijke benadering vanzelfsprekend. Ik geef je rust, ruimte en persoonlijke aandacht. Je kunt in alle rust genieten van de behandeling. Ik heb tijd en aandacht voor je en samen bereiken we in alle rust optimale resultaten. 


Alle behandelingen worden afgesloten met een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers.

© Namasté schoonheidssalon.