september 28

Blog Namaste

0  comments

TIPS!!!
DE YOGA LESSEN BEGINNEN WEER OP MAANDAGAVOND 5 SEPTEMBER 2016
MEDITATIE AVONDEN BEGINNEN IN OKTOBER 2016
(voor meer info neem even een kijkje bij Yoga en meditatie)

Bij Namaste wordt uitsluitend gewerkt met eerlijke en natuurzuivere producten

Begin dit jaar zijn de nieuwe Amandel Lichaamsproducten gelanceerd. Om jouw de mogelijkeheid te geven deze producten te proberen, hebben we een fijne AANBIEDING!!! Weleda Amandel gezichtsbehandeling 60 min voor €39,95 en GRATIS lichaamsverzorging voor thuis gebruik.

Als basis voor Amandel Verzachtende Lichaams- en Gezichtsverzorging gebruikt Weleda biologische zoete amandelolie, een zeer lichte, bijna transparante en geurloze olie door koude persing uit de pit wordt gewonnen. Deze olie heeft een zeer hoge concentratie aan onverzadigde vetzuren. Ze brengt de huid in evenwicht en herstelt haar natuurlijke beschermende functie.

De unieke formule van elk product versterkt het zelfherstellende vermogen van de huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dankzij langdurige hydratatie vermindert het trekkerige gevoel. Een perfecte aanvulling op onze Amandel Verzachtende Gezichtsverzoring.

De huid krijgt een gezonde uitstraling en voelt zacht en soepel aan.

Een heerlijkproduct om jouw huid eens te laten proberen!

Ook voor mannen een gezichts-behandeling!
Steeds meer mannen verzorgen zichzelf beter. Niet krijgen kleding en kapsel meer aandacht dan vroeger, mannen besteden meer tijd en aandacht aan de verzorging van de huid. We beginnen met een intake gesprek en huidanalyse. Advies voor thuis gebruik, zodat jij de juiste producten gebruikt voor je gezicht. Vermijd de agressieve producten om huidirritatie te voorkomen. De mannenhuid is anders opgebouwd dan de vrouwenhuid. Aan de ene kant is de huid dikker en bevat meer talg, dit leidt tot meer onzuiverheden. Aan de andere kant bevat de huid meer collageen, dit is gunstig hierdoor ontstaan minder snel huid veroudering. Tijdens de behandeling zal over het algemeen dus meer aandacht besteed worden aan het goed reinigen van de huid. Natuurlijk wordt per persoon de behandeling aangepast!Steeds meer heren maken een afspraak bij mij in de praktijk voor een gezichts-behandeling. Niet alleen knapt je huid er van op, maar ook een moment van rust en relaxen! Overweeg jij ook zo’n behandeling te laten doen, maak dan een afspraak!

Evening Primrose verstevigt de rijpe huid.
Naarmate we ouder worden, verandert niet allen ons levensritme, maar ook onze huid. Ze krijgt andere behoeften en vraagt dus om een aangepaste verzorging. Met de Evening Primrose Gezichts- en Lichaamsverzorging blijf je stralen, ook na je vijftigste.

Wat maakt de teunisbloem of Evening Primrose zo interessant voor de rijpere huid?
“Teunisbloemolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan linolzuur en het zeldzame gamma-linoleenzuur, onverzadigde vetzuren die een belangrijke rol spelen bij de vetstofwisseling van de huid. Met het ouder wrden is de huid steeds minder in staat om zelf gamma-linoleenzuur te produceren. De huid droogt dus sneller uit. Teunisbloemolie beschermt de huid tegen vochtverlies, versterkt de huidbarriére, verbetert de huidelasticiteit en bevordert de regeneratie. Deze werking wordt ondersteund door verschillende andere ingrediënten, zoals macadamianootolie, karitéboter, Sacha-inchi-olie en Gotulola-extract.”Magnolia en sandelhout zorgt voor de natuurlijke geur..

Ook je lichaam verdient extra aandacht met een heerlijke lichaams-massage met warme Evening Primrose olie.

De herfst komt er weer aan en we krijgen weer last van schrale lippen.
De huidcréme doet wonderen en verzacht en geneest de lippen.
Hersteld ook de zeer droge en aangetaste huid.
Samenstelling: water, bio zonnebloemolie, lanoline, zoete amandelolie,
bijenwas, driekleurig viooltje, bio kamille, calendula, etherische olién sinaasappel.
Je kunt mij altijd vrij blijven naar advies vragen

ARNICA
Arnica Montana of “Valkruid”
Een van de meeste medicinale planten uit ons plantenrijk. Al meer dan 400 jaar wordt de plant in de volksgeneeskunde toegepast bij kneuzingen, verstuikingen, en andere kwetsuren. Niet alleen bij blessures, maar ook bij tandheelkundige of andere ingrepen. De Arnica massage olie heeft een verwarmend effect en een herstellende invloed heeft op stijve gewrichten en spieren, en os ontstekings-remmende eigen schappen heeft, doorbloeding bevorderd en zwellingen doet afnemen. brengt ook meteen verlichting bij stijfheid in nek en schouders. Etherische olie van lavendel en rozemarijn zorgen voor een verassende parfum, dat enerzijds ontspant en anderzijds lichaam en geest een frisse boost geeft. Ideaal een massage na het sporten, maar ook erg fijne manier om de dag te beginnen. Ingrediënten als zonnebloem en olijfolie voeden de huid en houd het elastisch. De Arnica zalf kan gebruikt worden voor kleine ongelukjes, zoals vallen en stoten. Belangrijk om te weten is dat deze zalf niet gebruikt mag worden op open wonden. Arnica is verkrijgbaar in olie, zalf en douchgel.
Je kunt mij altijd vrij blijvend naar advies vragen.


Tags


You may also like

Blog Namaste

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!